Octopus I – Team van het jaar!

  • Datum: 8 februari 2015
  • Categorie:Algemeen

Lid worden?

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.

Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of
sponsor worden?

Draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

Wordt dan donateur of sponsor.

Het is Octopus gelukt om sportploeg van het jaar te worden.

In een geweldig spektakel, met acrobatiek, rope skipping, heeft Octopus de uitslag zwaar beinvloed en het podium bepaalt.

Door het stemadvies dat in de club werd uitgebracht, werd mede daardoor Killat sportman en Maud sportvrouw van het jaar.

Waar Octopus, eerder op de avond met de medaille uitreiking, op het podium goed op zijn plaatst stond tussen de gelijkgestemde sportlieden.

Mochten ze bij de uitreiking van de sportploeg van het jaar alleen op het podium om de prijs in ontvangst te nemen, en met schone liederen in gezet door de rooie (Toon was gelukkig verkouden) brachten zij het publiek in ontroering en ontvingen zij een stande ovatie, en u raad het al, die avond vloeide het bier rijkelijk in De Preek tot in de kleine uurtjes.

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Nieuws

Nieuws

Lees meer
Lees meer

Algemene Leden Vergadering

juni 22nd, 2022|Algemeen|

Hierbij nodigt het bestuur alle leden, en ook de ouders van de jeugd, uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Deze ALV is aansluitend aan de jeugdafsluiting en houden wij op zaterdag 2 juli 2022, start om […]

Flanders Open Rugby

juni 9th, 2022|Algemeen|

Afgelopen Pinksterweekend, tijdens de 28e editie van het Flanders Open Rugby toernooi, reisden een mixed gezelschap van zo’n 25 spelers en supporters richting Dendermonde voor een 3-daags rugby festival.

Met 2500 rugbyspelers en bijna 100 teams uit heel Europa, […]

2021-07-30T17:24:01+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant