Octopus I – Team van het jaar!

  • Datum: 8 februari 2015
  • Categorie:Algemeen

Lid worden?

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.

Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of
sponsor worden?

Draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

Wordt dan donateur of sponsor.

Het is Octopus gelukt om sportploeg van het jaar te worden.

In een geweldig spektakel, met acrobatiek, rope skipping, heeft Octopus de uitslag zwaar beinvloed en het podium bepaalt.

Door het stemadvies dat in de club werd uitgebracht, werd mede daardoor Killat sportman en Maud sportvrouw van het jaar.

Waar Octopus, eerder op de avond met de medaille uitreiking, op het podium goed op zijn plaatst stond tussen de gelijkgestemde sportlieden.

Mochten ze bij de uitreiking van de sportploeg van het jaar alleen op het podium om de prijs in ontvangst te nemen, en met schone liederen in gezet door de rooie (Toon was gelukkig verkouden) brachten zij het publiek in ontroering en ontvingen zij een stande ovatie, en u raad het al, die avond vloeide het bier rijkelijk in De Preek tot in de kleine uurtjes.

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Nieuws

Nieuws

In memoriam: Ria Span

juli 11th, 2023|Algemeen|

Met groot verdriet moeten we afscheid nemen van Ria Span, die op 66-jarige leeftijd is overleden na een korte strijd tegen haar ziekte. Ria was vanaf het vroege begin betrokken geweest […]

Nieuwe opzet pre-season toernooi

februari 21st, 2023|Algemeen|

Nieuw dit jaar is de vrijdagvond voor 3e en 4e klasse teams die samen met ons 2e team een kleinschalig toernooitje willen spelen gevolgd door gezelligheid. Blijven slapen kan in onze […]

2021-07-30T17:24:01+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant