Octopus I – Team van het jaar!

  • Datum: 8 februari 2015

Het is Octopus gelukt om sportploeg van het jaar te worden.

In een geweldig spektakel, met acrobatiek, rope skipping, heeft Octopus de uitslag zwaar beinvloed en het podium bepaalt.

Door het stemadvies dat in de club werd uitgebracht, werd mede daardoor Killat sportman en Maud sportvrouw van het jaar.

Waar Octopus, eerder op de avond met de medaille uitreiking, op het podium goed op zijn plaatst stond tussen de gelijkgestemde sportlieden.

Mochten ze bij de uitreiking van de sportploeg van het jaar alleen op het podium om de prijs in ontvangst te nemen, en met schone liederen in gezet door de rooie (Toon was gelukkig verkouden) brachten zij het publiek in ontroering en ontvingen zij een stande ovatie, en u raad het al, die avond vloeide het bier rijkelijk in De Preek tot in de kleine uurtjes.

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Lid worden

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.
Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of sponsor worden?

Vind jij rugby ook zo’n mooie sport en/of draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Bestel nu je tickets!

Het programma voor het 50-jarig jubileumweekend is bekend en alle voorbereidingen zijn in volle gang. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle drie de dagen, elk met hun eigen karakter, een groot succes worden voor jullie als (oud)leden en natuurlijk alle bezoekers.

Dit geldt zeker ook voor het feest op de avond van 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟰 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀. We gaan […]

Viering 50-jarig jubileum

Vorige week zijn de uitnodigingen voor ons 50-jarig jubileum verstuurd. Mocht er een (oud)lid geen uitnodiging hebben ontvangen laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@octopusrugby.nl

Degene die wel een uitnodiging hebben ontvangen, vergeet niet te reageren of je komt, welke dag(en) en met hoeveel personen. Kaartjes voor de feestavond zijn binnenkort beschikbaar.

  • Joey Willems
In memoriam: Joey Willems

Er is een STRIJDER heen gegaan.

Geschokt hebben wij het verdrietige nieuws ontvangen dat Joey Willems, strijder en voormalig jeugdspeler van het jaar, veel te vroeg, op de leeftijd van 32 jaar is overleden.
Wij herinneren ons Joey als een teamspeler puur sang, met een hart van goud.
Een knoest van een kerel waar scrums op konden bouwen en vertrouwen.
Hij hoefde niet zo nodig op de voorgrond, […]

Ga naar de bovenkant