Woordje van de voorzitter

  • Datum: 12 september 2015
De vakantie zit er weer op en ook een vet weekend vol met pre-season rugby voor zowel jeugd, dames en heren hebben we ook alweer achter de rug. Het WK zit eraan te komen en er zijn plannen om in ieder geval met de jeugd WK wedstrijden op RTL 7 in het clubhuis te bekijken. Verder zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer in volle gang en ik zie druk bezochte trainingen bij de jeugd en de senioren.
In al die drukte zie ik dan verschillende nieuwelingen een beetje schuchter de club binnen komen wandelen. Soms weet ik via de e-mail of telefoon dat er een nieuweling arriveert of zie ik spontaan een nieuw gezicht en schud hem/haar de hand om ze welkom te heten.Regelmatig hoor ik dan “maar vorige week heb je me ook al de hand geschud?!?” ik ben slecht in het onthouden van nieuwe gezichten en laten we het maar niet hebben over de namen die daar bij horen. Maar ik schud liever iemand 3 keer de hand en vraag hem 5 keer naar zijn naam dan dat ik het 1 keer vergeet.
Gelukkig zie ik ook vele Octopussers bij zowel de jeugd als senioren die hun nieuwe teamgenoten opvangen en worden er links en rechts driftig handen geschud.
Dit is rugby, bikkels op het veld en daarbuiten open en sociaal. Dat is dan ook meteen een goede basis voor zo’n intensief teamspel zoals rugby ook is.

Door voor en na de wedstrijd een band op te bouwen kan je beter in die wedstrijd voor elkaar opkomen en knokken want je hebt elkaar keihard nodig om dichter bij de tryline te komen.

Ik wens alle Octopussers dit seizoen veel rugbygenot toe of je nu wint of verliest dat maakt niet uit, als je maar samen heerlijk gestreden hebt voor elke centimeter terreinwinst.

Rugby voor iedereen , Octopus voor ons allen!

Met ovale groet,

Thijs Gevers
Voorzitter Rugbyclub Octopus

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Lid worden

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.
Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of sponsor worden?

Vind jij rugby ook zo’n mooie sport en/of draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Het bestuur van Rugbyclub Octopus heeft besloten dat alle vrijwilligers die direct met jeugd werken een VOG dienen in te leveren. 

Helaas komt het voor dat mensen in de sport misbruik maken van hun positie. Jaarlijks komen er meerdere gevallen van seksuele intimidatie binnen de sport aan het licht. Het verplicht stellen van de VOG geeft meer zekerheid over het verleden van mensen en vermindert de […]

Jeugdspelers van vorig jaar & Willy Berns trofee

Het was weer spannend met de uitreiking van de trofee voor de jeugdspelers van het vorige jaar. Bij de TBM is Bryan Schuckman en bij de CJC is Pien Ulijn gekozen door de trainers. De “Willy Berns” trofee ging naar Wesley van Zoggel die geselecteerd werd door onze eigen jeugdspelers. Allemaal van harte gefeliciteerd!

In memoriam: Ria Span

Met groot verdriet moeten we afscheid nemen van Ria Span, die op 66-jarige leeftijd is overleden na een korte strijd tegen haar ziekte. Ria was vanaf het vroege begin betrokken geweest bij onze club en heeft als secretaris in het bestuur gezeten. Ze was ook de bedenker van het rugby beeldje Bikkel, waar ze enorm trots op was en dat symbool staat voor onze clubgeest. Het beeldje wordt […]

Titel

Ga naar de bovenkant