Woordje van de voorzitter

  • Datum: 12 september 2015
De vakantie zit er weer op en ook een vet weekend vol met pre-season rugby voor zowel jeugd, dames en heren hebben we ook alweer achter de rug. Het WK zit eraan te komen en er zijn plannen om in ieder geval met de jeugd WK wedstrijden op RTL 7 in het clubhuis te bekijken. Verder zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen alweer in volle gang en ik zie druk bezochte trainingen bij de jeugd en de senioren.
In al die drukte zie ik dan verschillende nieuwelingen een beetje schuchter de club binnen komen wandelen. Soms weet ik via de e-mail of telefoon dat er een nieuweling arriveert of zie ik spontaan een nieuw gezicht en schud hem/haar de hand om ze welkom te heten.Regelmatig hoor ik dan “maar vorige week heb je me ook al de hand geschud?!?” ik ben slecht in het onthouden van nieuwe gezichten en laten we het maar niet hebben over de namen die daar bij horen. Maar ik schud liever iemand 3 keer de hand en vraag hem 5 keer naar zijn naam dan dat ik het 1 keer vergeet.
Gelukkig zie ik ook vele Octopussers bij zowel de jeugd als senioren die hun nieuwe teamgenoten opvangen en worden er links en rechts driftig handen geschud.
Dit is rugby, bikkels op het veld en daarbuiten open en sociaal. Dat is dan ook meteen een goede basis voor zo’n intensief teamspel zoals rugby ook is.

Door voor en na de wedstrijd een band op te bouwen kan je beter in die wedstrijd voor elkaar opkomen en knokken want je hebt elkaar keihard nodig om dichter bij de tryline te komen.

Ik wens alle Octopussers dit seizoen veel rugbygenot toe of je nu wint of verliest dat maakt niet uit, als je maar samen heerlijk gestreden hebt voor elke centimeter terreinwinst.

Rugby voor iedereen , Octopus voor ons allen!

Met ovale groet,

Thijs Gevers
Voorzitter Rugbyclub Octopus

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Lid worden

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.
Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of sponsor worden?

Vind jij rugby ook zo’n mooie sport en/of draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Bestel nu je tickets!

Het programma voor het 50-jarig jubileumweekend is bekend en alle voorbereidingen zijn in volle gang. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle drie de dagen, elk met hun eigen karakter, een groot succes worden voor jullie als (oud)leden en natuurlijk alle bezoekers.

Dit geldt zeker ook voor het feest op de avond van 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟰 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀. We gaan […]

Viering 50-jarig jubileum

Vorige week zijn de uitnodigingen voor ons 50-jarig jubileum verstuurd. Mocht er een (oud)lid geen uitnodiging hebben ontvangen laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@octopusrugby.nl

Degene die wel een uitnodiging hebben ontvangen, vergeet niet te reageren of je komt, welke dag(en) en met hoeveel personen. Kaartjes voor de feestavond zijn binnenkort beschikbaar.

  • Joey Willems
In memoriam: Joey Willems

Er is een STRIJDER heen gegaan.

Geschokt hebben wij het verdrietige nieuws ontvangen dat Joey Willems, strijder en voormalig jeugdspeler van het jaar, veel te vroeg, op de leeftijd van 32 jaar is overleden.
Wij herinneren ons Joey als een teamspeler puur sang, met een hart van goud.
Een knoest van een kerel waar scrums op konden bouwen en vertrouwen.
Hij hoefde niet zo nodig op de voorgrond, […]

Ga naar de bovenkant