Try RUGBY!

  • Datum: 6 maart 2021
Rugby is een snelgroeiende sport voor alle kinderen. Voor zowel meisjes als jongens bieden wij als Rugbyclub Octopus een trainingsaanbod waarbij je kennis kan maken met deze prachtige sport. Vanaf 5 jaar ben je welkom om met gecertificeerde trainers aan de slag te gaan.
De rugbysport kenmerkt volgens een paar belangrijke kernwaarden;
๐™„๐™‰๐™๐™€๐™‚๐™๐™„๐™๐™€๐™„๐™
๐™‹๐˜ผ๐™Ž๐™Ž๐™„๐™€ & ๐™‹๐™‡๐™€๐™•๐™„๐™€๐™
๐™†๐˜ผ๐™ˆ๐™€๐™๐˜ผ๐˜ผ๐˜ฟ๐™Ž๐˜พ๐™ƒ๐˜ผ๐™‹
๐˜ฟ๐™„๐™Ž๐˜พ๐™„๐™‹๐™‡๐™„๐™‰๐™€

๐™๐™€๐™Ž๐™‹๐™€๐˜พ๐™

Dus, wil jij samen met je teamgenoten leren rennen met, en stoeien om een bal? Meld je dan aan via de volgende link voor een leuke (gratis!) training bij Rugby Club Octopus Uden:
Oudere jeugd en volwassen zijn natuurlijk ook van harte welkom om kennis te komen maken met de mooiste sport ter wereld! Aanmelden kan via de volgende link: https://bit.ly/32j8b1Y

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Lid worden

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus,ย vul dan het volgende formulier in.
Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of sponsor worden?

Vind jij rugby ook zoโ€™n mooie sport en/of draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Bestel nu je tickets!

Het programma voor het 50-jarig jubileumweekend is bekend en alle voorbereidingen zijn in volle gang. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle drie de dagen, elk met hun eigen karakter, een groot succes worden voor jullie als (oud)leden en natuurlijk alle bezoekers.

Dit geldt zeker ook voor het feest op de avond van ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐—ฎ๐˜‚๐—ด๐˜‚๐˜€๐˜๐˜‚๐˜€. We gaan [โ€ฆ]

Viering 50-jarig jubileum

Vorige week zijn de uitnodigingen voor ons 50-jarig jubileum verstuurd. Mocht er een (oud)lid geen uitnodiging hebben ontvangen laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@octopusrugby.nl

Degene die wel een uitnodiging hebben ontvangen, vergeet niet te reageren of je komt, welke dag(en) en met hoeveel personen. Kaartjes voor de feestavond zijn binnenkort beschikbaar.

  • Joey Willems
In memoriam: Joey Willems

Er is een STRIJDER heen gegaan.

Geschokt hebben wij het verdrietige nieuws ontvangen dat Joey Willems, strijder en voormalig jeugdspeler van het jaar, veel te vroeg, op de leeftijd van 32 jaar is overleden.
Wij herinneren ons Joey als een teamspeler puur sang, met een hart van goud.
Een knoest van een kerel waar scrums op konden bouwen en vertrouwen.
Hij hoefde niet zo nodig op de voorgrond, [โ€ฆ]

Ga naar de bovenkant