Versterking gezocht heren senioren

Lid worden?

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.

Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of
sponsor worden?

Draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

Wordt dan donateur of sponsor.

Hou jij van teamsport, paar keer per week een balletje gooien, op zijn tijd een gezellig feestje én ben je fanatiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een gezonde en gezellige vereniging die niet alleen op zoek is naar meer kwaliteit, maar ook naar (beginnende) spelers die zich kunnen vinden in de werkethiek, inzet en kernwaarden van de rugbysport.

Wat kan je verwachten?
Onder leiding van onze ervaren trainers Mark Lewis en Joost Dooijenburgh trainen de heren senioren iedere dinsdag en donderdag van 20:00 tot 21:30 op ons park "Moleneind" in Uden. Van september tot ongeveer maart speel je op de zondagmiddag om de week een thuis- of uitwedstrijd.

Wat doet het team meer?
Elk jaar gaat het team iets leuks en geks doen en om de zoveel tijd als club op een buitenlandse trip. Veel gezelligheid tijdens de extra vrijdagavond trainingssessies en clubavond. Ook nog top rugby in Uden tijdens ons eigen internationale pre-season toernooi weekend en aan het einde van het seizoen spelen we nog een aantal toernooien in binnen- en buitenland.

Niveau
Wij spelen met twee 18+ heren teams. Eén team in de 2e klasse en één in de laagste (4e) klasse, teams voor beginnende spelers die zich gewoon gezellig en sportief willen vermaken maar zeker ook voor ervaren spelers die zich verder willen ontwikkelen e/o een bijdrage kunnen leveren aan de club. Kortom, meedoen is belangrijker dan winnen!

Lijkt dit je leuk en heb je net zo’n passie voor rugby als wij? Of wil je een keer meetrainen om te kijken of dit iets voor jou is? Stuur dan een privé bericht of mail naar senioren@octopusrugby.nl en je kan vrijblijvend meetrainen in juli en augustus. Als jij na deze proeftijd graag wilt blijven, dan ben je hierbij alvast aangenomen! Voel je welkom!

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Nieuws

Nieuws

Lees meer
Lees meer

Versterking gezocht heren senioren

juli 13th, 2022|Algemeen|

Hou jij van teamsport, paar keer per week een balletje gooien, op zijn tijd een gezellig feestje én ben je fanatiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een gezonde en gezellige vereniging die niet alleen […]

Pre-season training van start

juli 10th, 2022|Algemeen|

De zomervakantie moet nog beginnen maar onze Strijders mogen weer vanaf 12 juli iedere dinsdag en donderdag gaan trainen. Van 20:00 tot 21:30uur is er pre-season training aan de Aalstweg in Uden. Coach Mark Lewis heeft tevens een […]

Seizoensafsluiting Octopus Jeugd

juli 3rd, 2022|Algemeen|

𝗦𝗲𝗶𝘇𝗼𝗲𝗻𝘀𝗮𝗳𝘀𝗹𝘂𝗶𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗢𝗰𝘁𝗼𝗽𝘂𝘀 𝗝𝗲𝘂𝗴𝗱

Wat een heerlijke dag! Gisteren hebben we de afsluiting van het seizoen gevierd met de Octo-jeugd. De Willy Berns Players wisseltrofee is uitgereikt. Marco werd door de mede jeugdleden aangewezen als een terechte winnaar. De Octo […]

2022-07-13T17:52:24+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant