Versterking gezocht heren senioren

Lid worden?

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.

Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of
sponsor worden?

Draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

Wordt dan donateur of sponsor.

Hou jij van teamsport, paar keer per week een balletje gooien, op zijn tijd een gezellig feestje én ben je fanatiek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een gezonde en gezellige vereniging die niet alleen op zoek is naar meer kwaliteit, maar ook naar (beginnende) spelers die zich kunnen vinden in de werkethiek, inzet en kernwaarden van de rugbysport.

Wat kan je verwachten?
Onder leiding van onze ervaren trainers Mark Lewis en Joost Dooijenburgh trainen de heren senioren iedere dinsdag en donderdag van 20:00 tot 21:30 op ons park "Moleneind" in Uden. Van september tot ongeveer maart speel je op de zondagmiddag om de week een thuis- of uitwedstrijd.

Wat doet het team meer?
Elk jaar gaat het team iets leuks en geks doen en om de zoveel tijd als club op een buitenlandse trip. Veel gezelligheid tijdens de extra vrijdagavond trainingssessies en clubavond. Ook nog top rugby in Uden tijdens ons eigen internationale pre-season toernooi weekend en aan het einde van het seizoen spelen we nog een aantal toernooien in binnen- en buitenland.

Niveau
Wij spelen met twee 18+ heren teams. Eén team in de 2e klasse en één in de laagste (4e) klasse, teams voor beginnende spelers die zich gewoon gezellig en sportief willen vermaken maar zeker ook voor ervaren spelers die zich verder willen ontwikkelen e/o een bijdrage kunnen leveren aan de club. Kortom, meedoen is belangrijker dan winnen!

Lijkt dit je leuk en heb je net zo’n passie voor rugby als wij? Of wil je een keer meetrainen om te kijken of dit iets voor jou is? Stuur dan een privé bericht of mail naar senioren@octopusrugby.nl en je kan vrijblijvend meetrainen in juli en augustus. Als jij na deze proeftijd graag wilt blijven, dan ben je hierbij alvast aangenomen! Voel je welkom!

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Nieuws

Nieuws

In memoriam: Ria Span

juli 11th, 2023|Algemeen|

Met groot verdriet moeten we afscheid nemen van Ria Span, die op 66-jarige leeftijd is overleden na een korte strijd tegen haar ziekte. Ria was vanaf het vroege begin betrokken geweest […]

Nieuwe opzet pre-season toernooi

februari 21st, 2023|Algemeen|

Nieuw dit jaar is de vrijdagvond voor 3e en 4e klasse teams die samen met ons 2e team een kleinschalig toernooitje willen spelen gevolgd door gezelligheid. Blijven slapen kan in onze […]

2022-07-13T17:52:24+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant