Vrijdagavond clubavond

  • Datum: 13 februari 2022
  • Categorie:Algemeen

Lid worden?

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.

Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of
sponsor worden?

Draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

Wordt dan donateur of sponsor.
Een aantal jaren geleden was er een beslissing genomen om de vrijdag training naar de donderdag te verplaatsen, dit omdat de Colts met de Senioren mee gingen trainen en de Colts hun wedstrijden op zaterdag speelden en dus niet daags voor de wedstrijd een training konden afwerken. Verwacht werd dat de clubavond op vrijdag zou blijven of zich naar de donderdag zou gaan verplaatsen. Donderdag is het niet geworden en zonder een training werd de vrijdagclubavond maar door weinige gerespecteerd. En nu, de laatste 2 jaar met corona is de bar helemaal beperkt open geweest. Waarschijnlijk gaat er nu een postlockdowntijdperk aanbreken, en is het tijd voor een frisse start.
 
Vanaf volgende week vrijdag 18 februari 2022 wordt de vrijdagtraining weer in ere hersteld en is de club iedere vrijdag vanaf 19:00 open voor een bakkie koffie en om 19:15 gaan we omkleden. De training is van 19:30 - 21:00 daarna clubavond als vanouds. Wij verwachten bij de persconferentie op 15 februari versoepelingen van het kabinet en zo niet dan duurt de 1e training tot 20:30 en de clubavond tot 22:00.
 
Wij hebben een poule gemaakt van zo’n 8 trainers die ervoor gaan zorgen dat er altijd iemand is voor het geven van een training op de vrijdagavond. Voor de rest gaan de clubtrainingen er als volgt uit zien.
  • Dinsdagtraining (20:00 – 21:30) dit wordt globaal een conditie training en zijn alle spelende leden welkom.
  • Donderdagtraining (20:00 – 21:30) dit wordt een training gericht op het 1e team.
  • Vrijdagtraining (19:30 – 21:00) dit wordt een training gericht op het 2e team en alle overige leden zoals 1e spelers (als ze niet te bijdehand gaan doen of fanatiek zijn), ouwe lullen, ouders van jeugdleden, sponsoren etc.
Voor de duidelijkheid, uiteraard is iedereen nog steeds welkom op de donderdag maar is er een alternatief op de vrijdag! Het is dus niet zo dat je als je niet voor het 1e geselecteerd bent niet meer op donderdag mag komen trainen.

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Nieuws

Nieuws

Lees meer
Lees meer

Wedstrijd Heren I verzet

september 24th, 2022|Algemeen|

Helaas geen super Sunday, de wedstrijd van Octopus I tegen de Dukes is verzet naar donderdagavond 13 oktober. Betekent op tijd zijn om Octopus II aan te moedigen en de drukte […]

Succesvol pre-season toernooi

september 6th, 2022|Algemeen|

Het was weer een fantastisch weekend met een internationale selectie van teams. Veel terugkerende gasten, schitterend weer en een goede sfeer hielpen mee om dit tot een succes te maken. Dit jaar bleven op het terrein weer teams […]

27 & 28 augustus | pre-season toernooi

augustus 24th, 2022|Algemeen|

Het Octopus pre-season toernooi gaat dit weekend van start in Uden met op de zaterdag heren en dames senioren teams en op zondag junioren en colts jeugd teams. Beide dagen zal de start om 11:00 zijn en de […]

2022-02-13T08:03:15+01:00

Titel

Ga naar de bovenkant