Vrijdagavond clubavond

  • Datum: 13 februari 2022
  • Categorie:Algemeen

Lid worden?

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.

Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of
sponsor worden?

Draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

Wordt dan donateur of sponsor.
Een aantal jaren geleden was er een beslissing genomen om de vrijdag training naar de donderdag te verplaatsen, dit omdat de Colts met de Senioren mee gingen trainen en de Colts hun wedstrijden op zaterdag speelden en dus niet daags voor de wedstrijd een training konden afwerken. Verwacht werd dat de clubavond op vrijdag zou blijven of zich naar de donderdag zou gaan verplaatsen. Donderdag is het niet geworden en zonder een training werd de vrijdagclubavond maar door weinige gerespecteerd. En nu, de laatste 2 jaar met corona is de bar helemaal beperkt open geweest. Waarschijnlijk gaat er nu een postlockdowntijdperk aanbreken, en is het tijd voor een frisse start.
 
Vanaf volgende week vrijdag 18 februari 2022 wordt de vrijdagtraining weer in ere hersteld en is de club iedere vrijdag vanaf 19:00 open voor een bakkie koffie en om 19:15 gaan we omkleden. De training is van 19:30 - 21:00 daarna clubavond als vanouds. Wij verwachten bij de persconferentie op 15 februari versoepelingen van het kabinet en zo niet dan duurt de 1e training tot 20:30 en de clubavond tot 22:00.
 
Wij hebben een poule gemaakt van zo’n 8 trainers die ervoor gaan zorgen dat er altijd iemand is voor het geven van een training op de vrijdagavond. Voor de rest gaan de clubtrainingen er als volgt uit zien.
  • Dinsdagtraining (20:00 – 21:30) dit wordt globaal een conditie training en zijn alle spelende leden welkom.
  • Donderdagtraining (20:00 – 21:30) dit wordt een training gericht op het 1e team.
  • Vrijdagtraining (19:30 – 21:00) dit wordt een training gericht op het 2e team en alle overige leden zoals 1e spelers (als ze niet te bijdehand gaan doen of fanatiek zijn), ouwe lullen, ouders van jeugdleden, sponsoren etc.
Voor de duidelijkheid, uiteraard is iedereen nog steeds welkom op de donderdag maar is er een alternatief op de vrijdag! Het is dus niet zo dat je als je niet voor het 1e geselecteerd bent niet meer op donderdag mag komen trainen.

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Nieuws

Nieuws

In memoriam: Ria Span

juli 11th, 2023|Algemeen|

Met groot verdriet moeten we afscheid nemen van Ria Span, die op 66-jarige leeftijd is overleden na een korte strijd tegen haar ziekte. Ria was vanaf het vroege begin betrokken geweest […]

Nieuwe opzet pre-season toernooi

februari 21st, 2023|Algemeen|

Nieuw dit jaar is de vrijdagvond voor 3e en 4e klasse teams die samen met ons 2e team een kleinschalig toernooitje willen spelen gevolgd door gezelligheid. Blijven slapen kan in onze […]

2022-02-13T08:03:15+01:00

Titel

Ga naar de bovenkant