Vrijdagavond clubavond

  • Datum: 13 februari 2022
Een aantal jaren geleden was er een beslissing genomen om de vrijdag training naar de donderdag te verplaatsen, dit omdat de Colts met de Senioren mee gingen trainen en de Colts hun wedstrijden op zaterdag speelden en dus niet daags voor de wedstrijd een training konden afwerken. Verwacht werd dat de clubavond op vrijdag zou blijven of zich naar de donderdag zou gaan verplaatsen. Donderdag is het niet geworden en zonder een training werd de vrijdagclubavond maar door weinige gerespecteerd. En nu, de laatste 2 jaar met corona is de bar helemaal beperkt open geweest. Waarschijnlijk gaat er nu een postlockdowntijdperk aanbreken, en is het tijd voor een frisse start.
 
Vanaf volgende week vrijdag 18 februari 2022 wordt de vrijdagtraining weer in ere hersteld en is de club iedere vrijdag vanaf 19:00 open voor een bakkie koffie en om 19:15 gaan we omkleden. De training is van 19:30 – 21:00 daarna clubavond als vanouds. Wij verwachten bij de persconferentie op 15 februari versoepelingen van het kabinet en zo niet dan duurt de 1e training tot 20:30 en de clubavond tot 22:00.
 
Wij hebben een poule gemaakt van zo’n 8 trainers die ervoor gaan zorgen dat er altijd iemand is voor het geven van een training op de vrijdagavond. Voor de rest gaan de clubtrainingen er als volgt uit zien.
  • Dinsdagtraining (20:00 – 21:30) dit wordt globaal een conditie training en zijn alle spelende leden welkom.
  • Donderdagtraining (20:00 – 21:30) dit wordt een training gericht op het 1e team.
  • Vrijdagtraining (19:30 – 21:00) dit wordt een training gericht op het 2e team en alle overige leden zoals 1e spelers (als ze niet te bijdehand gaan doen of fanatiek zijn), ouwe lullen, ouders van jeugdleden, sponsoren etc.
Voor de duidelijkheid, uiteraard is iedereen nog steeds welkom op de donderdag maar is er een alternatief op de vrijdag! Het is dus niet zo dat je als je niet voor het 1e geselecteerd bent niet meer op donderdag mag komen trainen.

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Lid worden

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.
Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of sponsor worden?

Vind jij rugby ook zo’n mooie sport en/of draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Het bestuur van Rugbyclub Octopus heeft besloten dat alle vrijwilligers die direct met jeugd werken een VOG dienen in te leveren. 

Helaas komt het voor dat mensen in de sport misbruik maken van hun positie. Jaarlijks komen er meerdere gevallen van seksuele intimidatie binnen de sport aan het licht. Het verplicht stellen van de VOG geeft meer zekerheid over het verleden van mensen en vermindert de […]

Jeugdspelers van vorig jaar & Willy Berns trofee

Het was weer spannend met de uitreiking van de trofee voor de jeugdspelers van het vorige jaar. Bij de TBM is Bryan Schuckman en bij de CJC is Pien Ulijn gekozen door de trainers. De “Willy Berns” trofee ging naar Wesley van Zoggel die geselecteerd werd door onze eigen jeugdspelers. Allemaal van harte gefeliciteerd!

In memoriam: Ria Span

Met groot verdriet moeten we afscheid nemen van Ria Span, die op 66-jarige leeftijd is overleden na een korte strijd tegen haar ziekte. Ria was vanaf het vroege begin betrokken geweest bij onze club en heeft als secretaris in het bestuur gezeten. Ze was ook de bedenker van het rugby beeldje Bikkel, waar ze enorm trots op was en dat symbool staat voor onze clubgeest. Het beeldje wordt […]

Titel

Ga naar de bovenkant