Hervatten trainingen jeugd vanaf 12 januari

Lid worden?

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.

Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of
sponsor worden?

Draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

Wordt dan donateur of sponsor.

Deze week is er op dinsdag en donderdag nog geen training voor de jeugd. Graag zien we op 12 januari de TBM en CJC weer op het veld aan de Aalstweg in Uden. De trainingen worden dan hervat volgens het gewone trainingsrooster.

Uiteraard begrijpen wij dat toekijken hoe een kind aan het sporten is, een van de leukste dingen van het ouderschap is. Maar volgens de richtlijnen is dit nog steeds niet toegestaan. Wij kunnen het sportpark alleen openhouden als iedereen zich aan de bekende maatregelen houdt. Het clubhuis is dus nog dicht en ouders mogen niet binnen de hekken. De spelers mogen wel binnen in de serre de sportspullen leggen zodat het droog ligt.

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Nieuws

Nieuws

Lees meer
Lees meer

Algemene Leden Vergadering

juni 22nd, 2022|Algemeen|

Hierbij nodigt het bestuur alle leden, en ook de ouders van de jeugd, uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Deze ALV is aansluitend aan de jeugdafsluiting en houden wij op zaterdag 2 juli 2022, start om […]

Flanders Open Rugby

juni 9th, 2022|Algemeen|

Afgelopen Pinksterweekend, tijdens de 28e editie van het Flanders Open Rugby toernooi, reisden een mixed gezelschap van zo’n 25 spelers en supporters richting Dendermonde voor een 3-daags rugby festival.

Met 2500 rugbyspelers en bijna 100 teams uit heel Europa, […]

2021-07-30T16:42:03+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant