Hervatten trainingen jeugd vanaf 12 januari

Lid worden?

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.

Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of
sponsor worden?

Draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

Wordt dan donateur of sponsor.

Deze week is er op dinsdag en donderdag nog geen training voor de jeugd. Graag zien we op 12 januari de TBM en CJC weer op het veld aan de Aalstweg in Uden. De trainingen worden dan hervat volgens het gewone trainingsrooster.

Uiteraard begrijpen wij dat toekijken hoe een kind aan het sporten is, een van de leukste dingen van het ouderschap is. Maar volgens de richtlijnen is dit nog steeds niet toegestaan. Wij kunnen het sportpark alleen openhouden als iedereen zich aan de bekende maatregelen houdt. Het clubhuis is dus nog dicht en ouders mogen niet binnen de hekken. De spelers mogen wel binnen in de serre de sportspullen leggen zodat het droog ligt.

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Nieuws

Nieuws

Algemene Leden Vergadering & Nieuwjaarsborrel

december 31st, 2022|Algemeen|

Op vrijdag 20 januari aanstaande is de eerste Algemene Leden Vergadering van 2023 met o.a. de jaarverslagen van RC Octopus en Moleneind maar ook de kandidaatstelling van het bestuur. Wil je daar als lid (of ouder van een […]

Speler & Octopusser van het jaar

december 18th, 2022|Algemeen|

Double award winner Robin van Dinther gehuldigd tijdens het jaarlijkse Octopus kerstdiner als “Octopusser van het jaar” en …. “Speler van het jaar”.

Proficiat Strijder! […]

2021-07-30T16:42:03+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant