Geslaagd toernooi bij Rugbyclub Octopus

Lid worden?

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.

Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of
sponsor worden?

Draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

Wordt dan donateur of sponsor.

Ondanks tropische temperaturen een geslaagd toernooi bij Rugbyclub Octopus

Net zoals de afgelopen tientallen jaren, hield Rugbyclub Octopus afgelopen zondag weer het traditionele Pre Season Rugby Toernooi. Dit evenement wordt wel gezien als de ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dikwijls werd in het verleden gespeeld onder zomerse omstandigheden, maar niet eerder was het zo heet als vanmiddag. Bij volop zon schoot de thermometer naar 35 graden toe. Een bijzondere rugby middag stond op het programma met verschillende heren- en damesteams uit alle klasses uit binnen- en buitenland onder leiding van 11 top referees.

Ondanks het gloeiendhete weer werd er rugby gespeeld, alsof er niet aan de hand was. Vol inzet, gedrevenheid, passie en met vuur voor het spel. Hard, maar fair en met diep respect voor de tegenstander. Niet alleen stoere, brede mannen werkten zich vanmiddag in het zweet, maar hun minstens even zo stoere vrouwelijke collega's konden er ook wat van. Dit alles gaade geslagen door vele toeschouwers langs de kant van het speelveld, die wel zo verstandig waren plaats te nemen in één van de woestijntenten buiten bereik van de kokende zon.

Ondanks de warmte werd er fel gestreden om de prijzen, maar was er na afloop volop ruimte om met de teams gezamenlijk een lekker koud pils te drinken. Volop genieten dus voor allen, maar het fijnste waren misschien wel de superlekkere, koude buitendouches, waar zowel mens als dier heerlijke verkoeling vond, al was het maar voor even...

Resultaten bij de heren:

01: Haagsche Rugby Club I
02: Delftse Studenten Rugby-Club
03: RC Oemoemenoe
04: Haagsche Rugby Club II
05: RC Dukes I
06: RFC Oisterwijk Oysters
07: Utrechtse Student Rugby Society
08: RC Octopus
09: RC Diabolos Schilde
10: RC Standard Chaudfontaine
11: RC Dukes III
12: RC Visé

Resultaten bij de dames:

01: RC Tilburg
02: Lady Wasps
03: Standard Chaudfontaine/ ARC/ Octopus/ Oemoemenoe

Meer informatie en binnenkort vele foto’s, kijk op www.octopustournament.nl

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Nieuws

Nieuws

Lees meer
Lees meer

Algemene Leden Vergadering

juni 22nd, 2022|Algemeen|

Hierbij nodigt het bestuur alle leden, en ook de ouders van de jeugd, uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Deze ALV is aansluitend aan de jeugdafsluiting en houden wij op zaterdag 2 juli 2022, start om […]

Flanders Open Rugby

juni 9th, 2022|Algemeen|

Afgelopen Pinksterweekend, tijdens de 28e editie van het Flanders Open Rugby toernooi, reisden een mixed gezelschap van zo’n 25 spelers en supporters richting Dendermonde voor een 3-daags rugby festival.

Met 2500 rugbyspelers en bijna 100 teams uit heel Europa, […]

2021-07-30T17:25:43+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant