Geslaagd toernooi bij Rugbyclub Octopus

  • Datum: 29 augustus 2012

Ondanks tropische temperaturen een geslaagd toernooi bij Rugbyclub Octopus

Net zoals de afgelopen tientallen jaren, hield Rugbyclub Octopus afgelopen zondag weer het traditionele Pre Season Rugby Toernooi. Dit evenement wordt wel gezien als de ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dikwijls werd in het verleden gespeeld onder zomerse omstandigheden, maar niet eerder was het zo heet als vanmiddag. Bij volop zon schoot de thermometer naar 35 graden toe. Een bijzondere rugby middag stond op het programma met verschillende heren- en damesteams uit alle klasses uit binnen- en buitenland onder leiding van 11 top referees.

Ondanks het gloeiendhete weer werd er rugby gespeeld, alsof er niet aan de hand was. Vol inzet, gedrevenheid, passie en met vuur voor het spel. Hard, maar fair en met diep respect voor de tegenstander. Niet alleen stoere, brede mannen werkten zich vanmiddag in het zweet, maar hun minstens even zo stoere vrouwelijke collega’s konden er ook wat van. Dit alles gaade geslagen door vele toeschouwers langs de kant van het speelveld, die wel zo verstandig waren plaats te nemen in één van de woestijntenten buiten bereik van de kokende zon.

Ondanks de warmte werd er fel gestreden om de prijzen, maar was er na afloop volop ruimte om met de teams gezamenlijk een lekker koud pils te drinken. Volop genieten dus voor allen, maar het fijnste waren misschien wel de superlekkere, koude buitendouches, waar zowel mens als dier heerlijke verkoeling vond, al was het maar voor even…

Resultaten bij de heren:

01: Haagsche Rugby Club I
02: Delftse Studenten Rugby-Club
03: RC Oemoemenoe
04: Haagsche Rugby Club II
05: RC Dukes I
06: RFC Oisterwijk Oysters
07: Utrechtse Student Rugby Society
08: RC Octopus
09: RC Diabolos Schilde
10: RC Standard Chaudfontaine
11: RC Dukes III
12: RC Visé

Resultaten bij de dames:

01: RC Tilburg
02: Lady Wasps
03: Standard Chaudfontaine/ ARC/ Octopus/ Oemoemenoe

Meer informatie en binnenkort vele foto’s, kijk op www.octopustournament.nl

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Lid worden

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.
Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of sponsor worden?

Vind jij rugby ook zo’n mooie sport en/of draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

  • Joey Willems
In memoriam: Joey Willems

Er is een STRIJDER heen gegaan.

Geschokt hebben wij het verdrietige nieuws ontvangen dat Joey Willems, strijder en voormalig jeugdspeler van het jaar, veel te vroeg, op de leeftijd van 32 jaar is overleden.
Wij herinneren ons Joey als een teamspeler puur sang, met een hart van goud.
Een knoest van een kerel waar scrums op konden bouwen en vertrouwen.
Hij hoefde niet zo nodig op de voorgrond, […]

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Het bestuur van Rugbyclub Octopus heeft besloten dat alle vrijwilligers die direct met jeugd werken een VOG dienen in te leveren. 

Helaas komt het voor dat mensen in de sport misbruik maken van hun positie. Jaarlijks komen er meerdere gevallen van seksuele intimidatie binnen de sport aan het licht. Het verplicht stellen van de VOG geeft meer zekerheid over het verleden van mensen en vermindert de […]

Jeugdspelers van vorig jaar & Willy Berns trofee

Het was weer spannend met de uitreiking van de trofee voor de jeugdspelers van het vorige jaar. Bij de TBM is Bryan Schuckman en bij de CJC is Pien Ulijn gekozen door de trainers. De “Willy Berns” trofee ging naar Wesley van Zoggel die geselecteerd werd door onze eigen jeugdspelers. Allemaal van harte gefeliciteerd!

Ga naar de bovenkant