Jeugd TOP Rugby bij Octopus

Lid worden?

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.

Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of
sponsor worden?

Draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

Wordt dan donateur of sponsor.

.Het rugby evenement NK mini's (11 & 12 jarige ) wordt dit jaar wederom bij rugbyclub "Octopus" in Uden gehouden.

Dit jaar verkoos de Nederelandse Rugby Bond (NRB), evenals vorig jaar,  het Nederlands Kampioenschap Mini's in Uden bij "Octopus"te houden.

"Octopus" besteed veel aandacht aan de jeugd, en het NK mini toernooi was zeer goed verlopen en georganiseerd.

Het Nederlands Kampioenschap wordt gestreden met de 15 beste mini teams van Nederland die zich op 8 maart hebben gekwalificeerd, en het Octopus Mini Team.

Op 4 velden zal het toernooi zich afspelen, in de ochtend vanaf 11:00 tot 14:00 zullen de poule wedstrijden worden afgewerkt en vanaf 14:30 tot 16:00 zal de ontknopping plaatsvinden, wie wordt er kampioen van Nedereland.

Maakt outsider Octopus een kans tegen deelnemende grote clubs als,  HRC en BSN uit Den Haag, de Dukes uit Den Bosch of Bredase rugbyclub, zal "Octopus" een vuist kunnen maken tegen de kampioen van vorig jaar DIOK uit Leiden. En wat gaat Rotterdam, Purmerend, Amersfoort, Delft, Utrecht en 't Gooi inbrengen.

Maar wat er ook gebeurt, het maakt de kinderen van Octopus niets uit als ze maar een lekkere pot kunnen rugbyen.

Een Nederlands Kampioenschap in Uden, waar alle lagere school kinderen en hun ouders welkom zijn om te kijken naar een spectaculaire sport, waar nogal wat vooroordelen over zijn.

Kom kijken en oordeel zelf, een fysieke (maar toch veilige) sport met respect naar tegenstander en scheidsrechter, een sport waar sociaal gedrag, teamgeest en gezelligheid heerst.

Rugby is er voor iedereen,  meisje of jongen, groot of klein, dik of dun, slim of dom, langzaam of snel, het maakt niet uit.

Voor iedereen is er een positie, een perfecte sport voor elke kind, want wat wil een kind nog meer dan rennen en stoeien met een bal.

Elk kind kan zich die dag inschrijven voor gratis 10 trainngen tot mei.

Rugby, durf jij het aan!!!

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Nieuws

Nieuws

In memoriam: Ria Span

juli 11th, 2023|Algemeen|

Met groot verdriet moeten we afscheid nemen van Ria Span, die op 66-jarige leeftijd is overleden na een korte strijd tegen haar ziekte. Ria was vanaf het vroege begin betrokken geweest […]

Nieuwe opzet pre-season toernooi

februari 21st, 2023|Algemeen|

Nieuw dit jaar is de vrijdagvond voor 3e en 4e klasse teams die samen met ons 2e team een kleinschalig toernooitje willen spelen gevolgd door gezelligheid. Blijven slapen kan in onze […]

2021-07-30T17:21:03+02:00

Titel

Ga naar de bovenkant