Jeugd TOP Rugby bij Octopus

  • Datum: 18 maart 2015

.Het rugby evenement NK mini’s (11 & 12 jarige ) wordt dit jaar wederom bij rugbyclub “Octopus” in Uden gehouden.

Dit jaar verkoos de Nederelandse Rugby Bond (NRB), evenals vorig jaar,  het Nederlands Kampioenschap Mini’s in Uden bij “Octopus”te houden.

“Octopus” besteed veel aandacht aan de jeugd, en het NK mini toernooi was zeer goed verlopen en georganiseerd.

Het Nederlands Kampioenschap wordt gestreden met de 15 beste mini teams van Nederland die zich op 8 maart hebben gekwalificeerd, en het Octopus Mini Team.

Op 4 velden zal het toernooi zich afspelen, in de ochtend vanaf 11:00 tot 14:00 zullen de poule wedstrijden worden afgewerkt en vanaf 14:30 tot 16:00 zal de ontknopping plaatsvinden, wie wordt er kampioen van Nedereland.

Maakt outsider Octopus een kans tegen deelnemende grote clubs als,  HRC en BSN uit Den Haag, de Dukes uit Den Bosch of Bredase rugbyclub, zal “Octopus” een vuist kunnen maken tegen de kampioen van vorig jaar DIOK uit Leiden. En wat gaat Rotterdam, Purmerend, Amersfoort, Delft, Utrecht en ‘t Gooi inbrengen.

Maar wat er ook gebeurt, het maakt de kinderen van Octopus niets uit als ze maar een lekkere pot kunnen rugbyen.

Een Nederlands Kampioenschap in Uden, waar alle lagere school kinderen en hun ouders welkom zijn om te kijken naar een spectaculaire sport, waar nogal wat vooroordelen over zijn.

Kom kijken en oordeel zelf, een fysieke (maar toch veilige) sport met respect naar tegenstander en scheidsrechter, een sport waar sociaal gedrag, teamgeest en gezelligheid heerst.

Rugby is er voor iedereen,  meisje of jongen, groot of klein, dik of dun, slim of dom, langzaam of snel, het maakt niet uit.

Voor iedereen is er een positie, een perfecte sport voor elke kind, want wat wil een kind nog meer dan rennen en stoeien met een bal.

Elk kind kan zich die dag inschrijven voor gratis 10 trainngen tot mei.

Rugby, durf jij het aan!!!

DEEL MET VRIENDEN

DEEL MET VRIENDEN

Lid worden

Wil je lid worden van Rugby Club Octopus, vul dan het volgende formulier in.
Rugby, durf jij het aan!!!

Donateur of sponsor worden?

Vind jij rugby ook zo’n mooie sport en/of draag je Rugby Club Octopus een warm hart toe?

LAATSTE NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Het bestuur van Rugbyclub Octopus heeft besloten dat alle vrijwilligers die direct met jeugd werken een VOG dienen in te leveren. 

Helaas komt het voor dat mensen in de sport misbruik maken van hun positie. Jaarlijks komen er meerdere gevallen van seksuele intimidatie binnen de sport aan het licht. Het verplicht stellen van de VOG geeft meer zekerheid over het verleden van mensen en vermindert de […]

Jeugdspelers van vorig jaar & Willy Berns trofee

Het was weer spannend met de uitreiking van de trofee voor de jeugdspelers van het vorige jaar. Bij de TBM is Bryan Schuckman en bij de CJC is Pien Ulijn gekozen door de trainers. De “Willy Berns” trofee ging naar Wesley van Zoggel die geselecteerd werd door onze eigen jeugdspelers. Allemaal van harte gefeliciteerd!

In memoriam: Ria Span

Met groot verdriet moeten we afscheid nemen van Ria Span, die op 66-jarige leeftijd is overleden na een korte strijd tegen haar ziekte. Ria was vanaf het vroege begin betrokken geweest bij onze club en heeft als secretaris in het bestuur gezeten. Ze was ook de bedenker van het rugby beeldje Bikkel, waar ze enorm trots op was en dat symbool staat voor onze clubgeest. Het beeldje wordt […]

Titel

Ga naar de bovenkant